Over kelly


Voor Kelly van Deursen (1997, Wilbertoord) is dans een belangrijk en zeer groot onderdeel van haar leven. Al op haar derde begon ze met klassiek ballet en haar eerste dansles gaf ze al op haar veertiende. Sindsdien zit het lesgeven haar in het bloed. In 2015 is ze afgestudeerd  als uitvoerend danseres aan de MBO-HBO Fasttrack dans opleiding in Arnhem. Daarna heeft ze een vervolg opleiding gedaan en is ze in 2019 afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans ArtEZ in Arnhem. Dit betekent dat ze zowel dansdocent als danser, choreograaf en ondernemer op HBO-niveau is. Ook is Kelly gecertificeerd als Zumba, Jumping, Jumping kids- en Piloxing barre Fitness-instructrice. Als dansdocente vindt Kelly het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt tijdens haar lessen. Gezondheid en werken binnen ieders eigen mogelijkheden staan centraal, zodat iedereen het plezier van bewegen en dans kan ervaren. Tijdens haar danslessen maakt ze ruimte voor individuele aandacht en wordt er een plek gecreëerd waar ruimte is om te leren en waar fouten gemaakt mogen worden.

In 2016 is ze begonnen met haar eigen onderneming: KellyDance, een ‘rijdende dansschool’ die vooral actief is in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. In oktober 2020 gaat Kelly haar eigen dansschool starten in Mill, voor danslessen en fitnessgroepslessen. Kelly is serieus, creatief en leergierig. Dit uit ze tijdens het voorbereiden van haar lessen, maar ook voor haar choreografieën. Ze vindt het belangrijk dat leerlingen zich zelfverzekerd voelen en wil ze het gevoel geven dat ze er mogen zijn. Kelly’s creativiteit komt eveneens terug in kostuums, muziek en bewegingen voor voorstellingen en optredens. Als danser heeft Kelly zich laten inspireren door het volgen van workshops in Londen en New York. Daar heeft zij verschillende dansscholen bezocht en verschillende lessen meegedaan. Deze nieuwe kennis en ervaring neemt Kelly mee in het maken van danslessen en choreografieën.


Kelly: “De liefde en de taal van dans overbrengen aan leerlingen in een dansles is voor mij heel belangrijk. Plezier ervaren door en van de leerlingen. Ik neem mijn leerlingen héél even mee naar een andere wereld: de danswereld. Een wereld waar dromen uitkomen, fouten maken oké is en je hart spreekt. Een glimlach ontstaat.”


Op zoek naar een dans/sportles of een danskostuum? Kelly helpt je graag!